Nice Converse


Man kan designa sina egna converse på deras hemsida. Bra va? så slipper man gå runt i lika dana som alla andra. Dessvärre kan inte vi utanför USA beställa. Synd. Annars hade jag beställt dem snygga ovanför på en gång. 
Fast jag har ju en kusin i landet på andra sidan atlanten... Hmm, kanske kan jag kan skicka dem dit och få dem när han kommer hem i höst. 
Får se! Har redan pratat med pappa om det. Vem vet? Det kanske går att fixa? :D
Bilder från midsommar helgen får ni senare!

Nyponros

Den här bilden tog jag hos mormor och morfar i helgen. Jag blev riktigt nöjd! Jag har inte redigerat den men jag tycker inte att det behövs. Eller vad tycker ni?
Har precis ätit middag, kött med potatis och sallad. Och glass med hallon till efterätt. Riktigt gott!
Imorgon åker vi ut till några kompisars landställe i skärgården och firar midsommar.
Vad ska ni göra på midsommar?

Frågestund :D


Ni fattar. Kom med många roliga frågor nu!

lalalala true story

pauline är bäst isabelle är en häst :D

Close-up+10 filter

Klicka för förstoring
Detta vill jag köpa. Ett close-up+10 filter.
Behöver jag säga mer?

Bloggtips!

Jag måste tipsa er om en blogg. baktokig.blogg.se. Det är precis vad det låter som. En receptblogg! Mycket trevlig blogg. Mängder med underbara recept på både bröd och kakor.
Gå in och inspireras vet jag! http://baktokig.blogg.se/

Hos mormor och morfar

dsc00572 (MMS)

Hej! Jag är hemma hos mormor och morfar. Mamma och pappa ska iväg till dalarö. Därför ska jag sova här i natt. Dem har en dator men jag tänker ta en datorfri helg. Hörs på måndag!


Tävlar

Jag är med och tävlar hos Sally om en Asus EEE-PC 1005HA i färgen Rosa.

Snart är det Eclipse premiär!

Jag hittade dessa klipp hos Nathalie och kände för att visa dem för er också. 
Men kolla inte om ni inte vill se något innan filmen!

Nu är jag hemma!

Har varot hemma i några timmar nu. Men innan det var jag på fotosession med Siri, Natta och Jessica. Det var roligt och jag fick många bra bilder. Som jag för övrigt har suttit och redigerat ett bra tag. Det tar sin lilla tid kan man ju säga.

Jag vill tipsa om en jättebra sida som heter bloggtrafik.nu. Jag har lite svårt att förklara vad der handlar om så att ni ska förstå. Därför lånade jag sidans förklaring. :)

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Gå in här och bli medlem!
Måste säga att det är den bästa sidan som har med att få fler besökare att göra! Det funkar verkligen, min statistik har dubblats ett x antal gånger.  :D

Secret photo session

Hej!
Det var ett par dagar sedan jag bloggade sist. Eller, ok, två dagar. 

Imorgon ska jag ha en fotosession med Siri, Natta och Jessica. Dem ska stå modeller och jag. Gissa? Nä, det är väll inte så svårt... Jag, jag ska fota nämligen.


Jag hade tänkt att vi skulle gå upp i skogen här bakom och fota lite. Det finns en äng och en sjö och massor med fina gläntor som kommer vara magiska när solen lyser ner där. Hoppas jag. För jag läste vädret nyss. And it doesn't look very nice... Molnigt och 14-15°C. Hoppas att det bara är små tunna stackmoln. Som det var idag.


Men, man kan ju alltid hoppas att det blir såhär blå himmel imorgon.


Jag ser verkligen fram imot imorgon!

Min ridning

Fick en kommentar nyss. Som ni ser ovan. Tänkte svara på den, men eftersom att du inte hade angett varken bloggadress eller mail så får jag svara i ett inlägg istället. Mitt internet har krånglat lite idag så detta inlägg kommer lite senare än tänkt.
Jo, jag började på ridskola i Tyresö för tre år sedan. Alltså hösten 2007. Red där i två år, en gång i veckan. Alltså till förra våren.
Nu rider jag inte så ofta längre. Men jag har väldigt tur. Jag får nämligen låna en häst när jag vill. Bara jag frågar först. Det är en tjej som har ganska många hästar och inte så mycket tid till denna häst (Tulle). Hon har haft den honom sen hon var 11 och nu är hon 24-25 tror jag. Tulle står i samma stall som mammas medryttarhäst, så vi brukar rida tillsammans.
Tulle är en "liten stor häst". Han är alltså stor häst men han är precis över gränsen som är 148 cm. Jag tror att han är 150 eller liknande.
Han är världens snällaste häst, han göt precis som man ber honom att göra. Sköna gångarter. Väldigt kul att rida. jag brukar mest rida lite dressyr men favoriten är hoppning. Nästa gång kör vi hoppning! Älskar att hoppa höga hinder, ju högre desto bättre! 
Jag kunde inte önska mig en bättre häst!
Tack! Uppskattar denna typ av kommentarer! Jag blir så glad. 

Jag hatar att inlägg utan bilder. Så här har ni ännu en från Paris.
Notre Dame

Sacré Coeur

Det var så mörkt när jag och mamma var där så det var lite svårt att få bra bilder. Den inbyggda blixten hjälper ju inte så mycket...
Utsikten var ialla fall fantastisk. Ni borde åka dit!
Har inte så mycket mer att dela med mig av, jag har lyckats bli super förkyld... Kul!
:)

Dieselverkstaden

Dagen kort.
  • Vaknade vid 11
  • Satte på mig ridkläder
  • Åkte till stallet
  • Ridtur på 40 min
  • Hem och duscha

Och nu sitter jag här vid datorn men jag tror att jag ska stänga av den snart.
Ses

Till 7a

Vet ni vad? Jag har världens bästa klass. Världens bästa tjejer och killar. Ni är grymma!! Vi ses i höst igen och då heter vi inte 7a längre. För vi blir 8a! 
Vi är världens bästa klass. Eller hur?


Nu ska jag gå och lägga mig. Och jag kan sova hur länge jag vill imorgon. NICE. :) Fast jag måste upp innan 12 för att hinna äta lunch/frukost och hinna iväg till min kusins studentmottagning.
Ok, det där kanske inte var så mycket till klassen men ni kanske tyckte det var kul att veta ändå. Vem vet?



Bild tagen av mig i St Germain En-Laye (där bearnaise såsen är "uppfunnen")

Onödigt svammel. Jag sätter punkt här. Godnatt! :)

SOMMARLOV!!!!

Nu är det sommarlov.
Ville bara säga det. Det blir nog ingen flitig uppdatering denna sommar. Men håll utkik iaf. :)
Nu är det glass med jordgubbar och rabarber. MUMS

MacBook

Jag har tagit pappas MacBook. Den är mycket bättre än vår gamla (3 år) pc. Tangentbordet fungerar som det ska, safari är ybersnabbt, den laggar inte var tredje minut heller. Vilket ät jätte skönt, för då kan man göra klart allt man ska mycket snabbare.
Så ingen tvekan om vilken dator jag önskar mig :)
Tänkte lägga upp en bild men det är ju pappas dator och jag har inga bilder på den. Men ni får en som jag lagt upp för någon dag sedan. Jag gillar den väldigt mycket. Skitnöjd vart jag! Vad tycker ni?

In the sun

Hej på er!
Idag har vi städat/tömt våra skåp och klassrummet+korridoren. Det gick fort, vi var ju 23 stycken som hjälptes åt.
Vi fick pannakakor med fruktsallad och grädde till lunch. Mattanten hörde fel när jag var i köket, jag sa att jag inte tålde mjöl men hon trodde att jag sa mjölk så jag fick glass också. Mjölkfri alltså. :) Killarna ville också ha så dem satt och planerade att dem skulle gå in i köket och säga att dem inte tålde mjölk. Fast dem gjorde det aldrig och jag tror inte det hade gått.

Vid 13 var det dags att gå till aulan för Kultureftermiddagen. Det är festkommitén i skolan som fixar den. Alla som vill får uppträda. Den här gången var det en gymnastikgrupp, sång och ännu mer sång. Hehe.
Innan så kan man nominera någon för tillexempel "årets par" eller något annat så delar kommitén ut priser. I år var det "årets par", "bästa frisyr", årets pepparkaka" och "årets kaxigaste".


Söt gåskyckling (heter det så?) på Skansen.

Imorgon är det skolavslutning. 7an har gått väldigt fort. Jag kan inte fatt det, det känns som om vi precis började ju.
Som Vendela skrev på fb:
"Och nu är det vaddå? En timma kvar tills vi tar studenten?"

Så sant! Eller det känns som det.
Tycker inte ni att det här skolåret har gått väldigt fort?

Vi hade roligt idag

Jag har precis kommit hem från Skansen. Hela min klass + halva Nacka var där. Jag skojar inte, det var hur många skolklasser som helst!
Vi gick mest runt och kollade på de olika djuren. Shettisar, getter, kaniner, sköldpaddor, grisar, sälar, renar, kycklingar, björnar, råttor, apor, lemurer, änder, ekorrar, ormar, fiskar, spindlar och säkert några till. Ni vet Timon i Timon och Pumba? Ett flertal sånna djur såg vi också.

Lotta, min lärare, hade sitt barnbarn med sig. Klara hette hon, 2 år var hon. 
Kameran var med såklart och det blev väldigt mycket bilder! Ni får några.


Nice va?


Kort skärpedjup.


Ni får fler senare eller imorgon. :)


Till ...

Efter som att jag inte har besökt alla delar av jordklotet så har jag därför heller inte bilder på allt och alla. Så om det någon gång skulle vara så att jag ville visa någonting som jag själv inte har en egen bild på så lånar jag bild från google. Men för det mesta är alla bilder tagna av mig!

:)

Som den här.


♥ Love me ♥

Efter bowlingen åkte jag och Stephanie hem till mig. Det gick bra för oss, Stephanie vann och jag kom tvåa. Jag hade med mig kameran men jag fotade aldrig när vi bowlade.
Vi har sjungit lite Singstar och nu ska vi spela basket hade vi tänkt.


vad är sommar för dig?

Mamma rider nu mer på söndagar vilket passar mig super bra. För då kan jag följa med oftare.
Idag red vi ut en lång bit. Vad varmt det var! 22 grader var det i stallet idag.
Det var så varmt att det var för varmt att stå ute och rykta och sadla idag. Härligt!

För mig är sommar jordgubbar, bad och långa uteritter i bara t-shirt.
När man kan rida ut i bara t-shirt är det sommar på riktigt för mig. Det bara är så.


Såhär kan det se ut när man försöker få lillebror och pappa på samma bild en sen kväll... Lite crazy med andra ord!


Nu vill jag veta vad som är sommar för er! Berätta!


Roligt test

Ni måste prova! Såg ni vad det stod innan ni gjorde japan-ögon?
ps. när man knäcker koden ser man alltid vad som står!


Une rose

Jag håller på att göra en film med bilder från Paris. Det blir ett lite anorlunda sett att visa bilder på sen. När jag väl blir klar... Det tog 50 minuter att vända alla bilder åt rätt håll och nu håller jag på att rensa bland bilderna. Tar bort några och sådär.
Hoppas att jag blir klar innan måndag.



Idag var sista fredagen vi hade med schema, nästa är det ju avslutninng. :)
Vi har bara en schemadag kvar, vilket är på måndag. På tisdag ska vi bowla och på onsdag ska vi till Skansen. På torsdagen ska vi bara städa skåpen och klassrummet. Det är grymt tråkigt med det måste göras.

Bilden är från Paris! Jag blev jättenöjd med den. Visst är den fin?

Sista inlägget

Hej,
Nu har vi SO, dem som inte klarade provet gör omprov nu. Men inte jag för jag klarade det. :)
Jag har ju massa bilder på datorn så jag håller på att föra över dem på en sticka så att jag har kvar dem sen.



Ses :)


Ingen dator en tid framöver

Nu är det såhär att alla vi som har datorer i min skola ska lämna in dem under sommarlovet för att dem ska uppdateras till Windows Vista. Vi kommer även få Internet Explorer 8 tror jag.

Detta betyder att jag inte har tillgång till dator så ofta och bloggen kommer inte att uppdateras lika ofta längre.
Ibland kommer det att uppdateras så ni får hålla koll på Facebook eller ni som har mig på Bloglovin får kolla efter uppdateringar där.


Idag tog min syssling studenten. Jag och Stephanie kollade på hennes utspring eftersom att Nacka gymnasium ligger precis bredvid Ekliden. Dem sprang ut från aulan och upp på en scen som blivit uppsatt tidigare idag. 

Nästa vecka tar min kusin och en annan av mina sysslingar också studenten. Det är många i år!

detta inlägg tog en väldigt massa tid att skriva + en massa krångel med google chrome och blogg.se så om ni läser detta får ni vara glada över att jag över huvud taget inte gav upp efter 30 minuter....

Hoppas att det gick bra...

Nu har jag gjort NO provet. Sista frågan var väldigt onödig. Det var mer en mattefråga faktiskt. Hoppas att jag blev godkänd. :) Minst 12 rätt skulle man ha om man ska bli godkänd och någonting säger mig att jag kommer att bli godkänd. :)

Om en stund har vi SO. Vi tittar på planet earth. Det handlar om elefanter, apor och grodor. Aporna är söta. Dödskalleaporna är gulligast.


Bild från google


HUndkex



Sitter i skolan med Stephanie och Farnaz. Snart ska vi ha NO biologi prov. Det är lite anorlunda det här provet för vi gör provet på datorn och så får man ha böcker och anteckningar.


Nu är alla andra i klassen här så jag avslutar detta nu. :)

07:44

Godmorgon!
Såhär tidigt tror jag aldrig att jag har bloggat något förut. Fast jag får skjuts idag och då behöver jag inte gå till bussen.


Fint från Nelly.com



Shorts - 299:-

Klänning 299:-

 

Hur snyggt? Detta vill jag ha på mig i sommar. Inte samtidigt kanske... Men tänk dig shortsen med ett snyggt linne eller en blus. Och klänningen som den är, med ett sött halsband kanske? Jag tänker ju inte springa runt med klackar men ballerinas funkar ju minst  lika bra!


Ensam?



Bild från 27 maj.


Idag har det varit skola som vanligt. Film på både so:n och englskan. Det var skönt. Mina lärare är väldigt snälla dem här sista veckorna. Alla förutom svenskläraren. Vår nya alltså. Hon har gett oss ordkunskap TVÅ gånger den här veckan... På samanlagt 39 ord dessutom. Ehh, tror hon att vi hinner lära oss dem när vi har stort No prov på torsdag också??
Matteprovet vi gjorde förra veckan var inte det bästa provet jag gjort kan man väll säga... 10/25 hade jag så nu måste jag göra omprov vilket är lika med en massa extra plugg.
Jag orkar inte! Tur att vi bara har 4 schemadagar kvar nu. Dem andra tre är schemabrytande, min klass ska bowla, åka till Skansen och städa skåp och klassrum. Kuul...

Imorgon börjar vi tidigt, 08.10, så jag måste ta en buss som går 07.33 här hemifrån....

Gud vad jag babblar på om massa onödig information... Jag tror att jag avslutar detta.

 


RSS 2.0