titta vad dimmigt det är! Man ser inte ö...

titta vad dimmigt det är! Man ser inte över till Riddarholmen. Jag är påväg hem från stan. Jag och Pauline har fikat och pratat om en massa saker. Vi har även gått i lite butiker, jag letade i två HM butiker efter en skinnjacka som inte kommit ut i butik än... Haha. :) Imorgon är det sista dagen i skolan innan det blir Påsklov. Vi ska bara kolla på film. Skolan införde en filmdag för sjuorna och niorna innan påsklovet efter som att åttorna praoar veckorna innan påsk. Ses imorgon! Uppdatering: sorry glömde bilden!


Hej från svenskan



Hej, jag sitter på svenskan och har inget att göra så jag passar på att blogga lite.
Idag efter skolan ska jag in till stan och träffa Pauline, vi ska fika tror jag att vi bestämmde.



Nu kommer min lärare så jag ska gå.

Kram!


"Det måste ju vara typ minusgrader i vattnet"



Haha, typ så sa jag när jag skulle prova att känna på vattnet idag. Jag mötte Siri på bussen. Det finns en bäck precis vid vägkanten där vi stiger av bussen och vi var ju tvugna att sätta fingrarna i det direkt... Så barnsliga man kan vara när man är med en gammal kompis. Nu vet jag ju att jag inte behöver känna igen. Det var ISKALLT!

Kram!

Hej! Nu är jag på media markt och provar s...

dsc00428 (MMS)

Hej! Nu är jag på media markt och provar systemkameror. Snart ska vi till biblioteket och göra något annat roligt. Hörs snart!


Sommarvänner



Det började en ny tjej i vår klass för några veckor sedan. Jag vet inte vad, men hon fick ett väldigt dåligt förtsa intryck av mig. Jag tror det har något att göra med en annan tjej, för hon gillar inte mig så hon kanske har sagt något. Men jag ska inte säga något, vill hon inte vara min vän så behöver hon inte.

Ge mig sommar nu tack! Våren är här med sommaren är ännu bättre!

Kram! Lägger kanske in något mobilinlägg senare, vem vet?

är påväg till tandläkaren. Det är vår! Det...

dsc00427 (MMS)

är påväg till tandläkaren. Det är vår! Det är nästan ingen snö kvar alls nu. Härligt!


Godmorogon sötisar



Nu har jag vaknat och klätt på mig. Ni får en dagens outfit senare.

Jag kollade klart första säsongen av Legend of the seeker igår. Vad bra den var! Nu måste jag se andra säsongen också.
I sista avsnittet spårade allt ur, dem blev tillfångatagna och det hände en massa konstiga saker. Huvudpersonen (Richard) skickades 58 år fram i tiden och den andra huvudpersonen (Kahlan) blev fångad. Men som tur var så slutade det bra! Vilket jag faktiskt visste att det måste göra, annars kan dem inte göra en andra säsong!

Nu måste jag äta frukost och åka till skolan. Det är så skönt med sovmorgon.



Kram!

Fever




Jag sitter och kollar på Legend of the seeker. Som vanligt alltså. Tyvärr kan man bara kolla i 72 minuter och sen måste man vänta i ytterligare 54. Det är dåligt, så nu sitter jag i mitt rum och bloggar med musik i högtalarna. Vill ni ha min spellista? Ni får den ialla fall!

Salem Al Fakir

Imorgon är det sovmorgon så ni får nog ett inlägg på morgonen också, och sen kommer jag nog att mobilblogga någon gång under dagen också.
På onsdag kanske jag ska träffa bästis! Längtar!

Nu måste jag ta min medicin så jag säger hejdå.
Kram!


Jaggillardenväldigtmycket



Jag blev jättenöjd med den här bilden. Visst är den fin? Hoppas att ni inte tröttnar på att jag alltid lägger upp bilder på tulpaner, men det är dem ända blommorna som finns i min närhet just nu. Hemma alltså. Fast snart är det påsk och då kommer kameran vara framme mest hela tiden.

Idag var jag i forum med Stephanie, vi var på media markt och kollade på systemkameror. Hon kanske ska köpa en. Gilla, gilla, gilla på det! Då kan vi gå massa fotorundor tillsammans!
Jag provade att fota med ett teleobjektiv. Det var upp till 700 mm! Superbra var det.


Nu vankas det mat i huset.

Kram! 

Hej! Jag sitter utanför mediasalen. Idag b...

dsc00425 (MMS)

Hej! Jag sitter utanför mediasalen. Idag började min gamla klasskompis Rikard i vår paralellklass. Det är lite kul. Fast alla hans kompisar går i min klass. Måste Avsluta detta innan mobilbatteriet tar slut. Kram


sitter i en...

dsc00422 (MMS)

sitter i en mörk idrottshall och ska ha massage...


Hemskt

En flicka kommer till klassrummet. Det är en tidig morgon. Hon är där lite för tidigt, för hon måste fixa några saker. Hon brukar alltid vara där lite tidigare för hon vill inte komma försent och höra de fula orden som hennes klass retar henne med. Isabella har varit retad ända sen 3:an nu går hon i 8:an och ingen har sagt eller gjort något snällt mot henne sen dess. Hon har alltid kännt sig utanför. Hon sitter i sin bänk och bara väntar. Minutrarna går en efter en. Efter ca 40 minuter kommer de första. Det är ett kill-gäng på 6 personer. De går in i klass rummet, går till skåpen hänger av sig deras jackor. De flinar fult hela tiden, sedan går de ut. Isabella kan riktigt känna hur de pratar om henne när de går ut. Hon ska precis gå till skåpet för att hämta sin bok när ett annat kill-gäng kommer in, men den här gången är det bara 2 personer. Den ena killen tycker Isabella är så snygg men hon har aldrigt vågat säga något till honom. Han är inte en sån som mobbas utan en som mer kollar på och inte gör något. De hänger av sig jackorna och går ut igen. Nu har också tjej-gänget kommit in och de är 11 personer. Isabella ska precis gå tillbaka till sin plats när hon känner att någon fäller henne. Hon landar pladaskt ner på golvet. Flickorna skrattar hånfullt, tjejen som skrattar mest säger

- oj förlåt, jag såg dig inte. Alla tjejer börjar skratta igen, nu har också killarna kommit in så det blir mer skratt och hån. En fröken kommer in och alla blir tysta, Tjejen som fällde Isabella går fram till henne och säger

- hoppsan, gick det bra? säger hon retsamt. Slog du dig? Isabella vill inte svara. Hon sätter sig ner i bänken och är tyst. På rasten händer ungefär samma sak. De fortsätter att mobba henne och killen hon är kär i kollar bara på. Detta fortsätter i dagar och veckor, allt är som "vanligt" men till slut en dag händer det.

Isabella är där tidigare än vad som behövs. Hon sitter i sin bänk och väntar det går sekunder, minuter sedan hör hon hur dörren öppnas, hon kan inte låta bli att kolla vem det är. Till sin stora förvåning är det Erik som hon har vart kär i alla år sen 3:an, hon skyndar sig att gå ut men han tar tag i hennes hand. Han kollar henne i ögonen. Hon kollar ner, han lyfter upp hennes huvud. Hon kollar han i ögonen länge. till slut säger han det som hon har väntat på länge

- Jag älskar dig, och jag tror du gör likadant. Han kollar på henne. Hans ögon glittrar och hans mun ser frästande ut. Älskar du mig också? frågar han lungt.

Hon nickar. Hon ler, hon är så glad så hon vet inte vad hon ska göra. Sedan hör hon hur dörren öppnas och hela klassen kommer in rusande skrattade och en del grinar nästan för att de skrattar så. Hon kollar han i ögonen, hans ögon är svarta och han ler fånigt fult.

- trodde du på den lätta eller ? frågar han retande.

Isabella springer ut i klassrummet. Nästa dag är inte hon i skolan. När klassen snart ska gå på lunch kommer en mamma in. Det är Isabellas mamma. Alla vet vem de är för hon har vart här många gånger med Isabella. Hon ställer sig och pratar med fröken, sen harklar sig fröken och Isabells mamma börjar prata.

- Igår kväll tog Isabella livet av sig. Jag vet inte varför men jag hittade en lapp där det stog: Nu får ni som ni vill! Isabellas mamma börjar gråta. Tårarna rinner nerför hennes kinder. Fröken går fram och tröstar henne. Först då förstår klassen vad de har gjort. Alla tänker på vad det har gjort.
Efter drygt 3 veckor är det begravning. Alla är där till och med klassen. Alla gråter och då är det Alla!

Lägg ut den här på din blogg om du inte tycker att mobbning är okej.

Källa: Siris blogg thelionqueen

OK, detta är tredje gången jag försöker posta detta inlägg. Hoppas att det funkar nu.


Kram!

Hej! Jag och familjen är hos några vänner ...

dsc00420 (MMS)

Hej! Jag och familjen är hos några vänner på middag. Jag passade på att fota dagens outfit. Jag hoppas att ni ser, jag såg att förra bilden jag la upp hade väldigt dålig kvalitet. Kram


Hihi, kolla vilken söt bild jag hittade. U...

baby2 (MMS)

Hihi, kolla vilken söt bild jag hittade. Undrar vad hon drömmer om? Kram!


Vad bra!

Nu kan jag mobilblogga! Det var lite svårt att första hur man gjorde efter som att jag har fler bloggar. Men nu vet jag hur man gör. Det var ganska så lätt när jag hade förstått!

Som ni ser så gjorde jag ett litet testinlägg, bilden är från förra våren när jag var på en konsert med Måns Zelmerlöw.
Bjuder på en bild från i höstas.


test

p (MMS)

test


Heart



Den här tog jag igår, den blev lite suddig, men ändå helt ok. Eller vad tycker ni?
Ni kommer att få se fler bilder som jag tog igår snart.

Kram!

Nymålade naglar



Det blev inte någon jättebra bild. Färgen är mycket snyggare i verkligheten.

Imorgon är det sommartid. Har ni ställt fram era klockor en timme? Gör det i så fall!


Kram!

Earth hour

Släckte ni lamporna? Jag hoppas att ni gjorde det!

Jag gjorde! Fast nu är det nästan tänt här igen. Bara min skrivborfslampa och en i hallen utanför, annars är det släckt.




Ok, gammal bild. Men den visar iallafall varför och så.

Nu tänkte jag titta lite på Legend of the seeker.
Godnatt!

Manboy (acoustic)




Lyssna på den! Den är faktiskt bra!


Kram!

Änder



Den här bilden är faktiskt ganska så gammal. Den är tagen i höstas när jag var på en promenad tror jag. Det blev rätt många bilder om jag inte minns fel. Alla med samma motiv, typ... Fast jag gillar den här bilden mest. Den påminner mig om en tavla som hänger ovanför min mormor och morfars vardagsrums soffa.
Snart kommer änderna tillbaka, fast jag tänkte inte fota dem igen.

Idag ska min lillebrors kompis och hans pappa äta middag här. Det blir trevligt.

För er som undrar så äter jag fortfarande kåvepenin, jag har typ 4 dagar kvar nu. Jag har fått en sån där otrevlig hosta också och så rinner näsan också, fast inte så mycket längre. Bara om ni undrade. Jag vet ju att mina kompisar läser detta, och några av er har jag inte pratat med sen i måndags typ.


Kram!

Ny design!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag gjorde ett nytt bidrag i nelly.coms tävling. Denna blev mycket snyggare tycker jag! Ni får gärna rösta om ni vill!


Kram!


Rösta, rösta, rösta

Nelly.com har en tävling där man kan designa sin egen bikini. Det har denna tjejen gjort. Visst är den snygg! Klicka då på länken och RÖSTA! Ellen kommer att bli jätteglad!

Jag är också med och tävlar, men ärligt talat så tycker jag att Ellens bidrag är MYCKET snyggare!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Klicka på länken ovan för att komma till mitt bidrag eller på länkarna ovanför bilden för att komma till Ellens bidrag.

Kram!


Söta linnen





Fem söta linnen som passar jättebra till ett par jeans shorts. Vad tycker ni?


Jag har inte så mycket att skriva, kommer att vara hemma imorgon också. Jag tror att jag kommer att komma till skolan på måndag, men jag är inte säker. Jag äter ju kåvepenin... Ähh, vi får se!



Kram!

Snälla, börja sända snart!




Jag vill se fortsättningen av Glee nu. Hoppas att dem börjar sända igen snart.

Nästan hela dagen, eller, okej, 2 och en halv timme har jag kollat på Legend of the seeker. Den är riktigt bra faktiskt. Är nu på avsnitt 9 säsong 1. Ganska många avsnitt kvar alltså.

 

 

Klicka på den röda bilden för Spotifylänk!

Ses snart!


Blågrön, nästan som mina ögon



Hej på er! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.
Jag var hos doktorn för en timme sen och fick med mig kåvepenin. Jag har haft jätteont i mitt öra sen igår och det visade sig att det var en ganska så illa inflamation i örat. Surt.
En timme efter att man tagit medicinen så får man inte äta något, så jag får vänta i 15 minuter till innan jag får äta lite glass. Min mage strejkar verkligen nu, jag har inte ätit något sedan i söndags, eller ok, två pannkakor i måndags. Men mycket mer än så är det inte. Druckit har jag ialla fall, typ 5 glas saft.


1.02

http://www.freeonlineepisodes.net/legend-of-the-seeker-season-1-episode-1-prophecy/

Okej, ni vet att jag skrev att ljudet är lite efter? Kolla vid 1 timme och 2 minuter typ. Ehh, lite mycket...



Legend of the seeker



Jag har börjat kolla på Legend of the seeker som går på 6an. Den är bra, men jag ville kolla från början så jag gick in på ch131. Men där fanns bara andra säsongen. Nu kollar jag på en sida som heter www.freeonlineepisodes.net. Den är ganska bra, förrutom att det dem säger stämmer inte överens med när dem rör på munnen, det var okej i början, men efter 40 minuter är det inte så kul längre.

Nu ska jag och min lillebror hämta vår syster från ett kalas. Mamma och Pappa skulle göra något. Teater tror jag att det var. Så nu får jag och Oscar betalt för att vi vaktar vår lillasyster i några timmar.


Nya grannar



Våra grannar ska flytta. Dem har visning idag så det är jättemånga småbarns familjer här utanför. Det ser lite roligt ut med så mycket bilar i lilla Hästhagen...

Ebba har frågestund! Fråga något!


Mys



Såhär låg Axel i princip hela kvällen igår. Vi klappade och gosade med henne jättemycket. Hon måste må jättebra.

Jag är nu på bana 22 på Run, den är också jätte svår. Ska försöka klara den nu.


Run

Jag spelar Run. Det är jättekul. Och beroendeframkallande. Jag är fast. Är nu på level 20. Den är jätte svår. Men jag ska klara den. Fast inte nu. Klockan är ju halv tolv på natten. Level 19 var den svåraste helt klart.

Nu går jag och lägger mig. Godnatt!






Nehe, inga bilder idag inte

Typiskt att batteriet skulle vara färdigladdat nu, när solen är nere.

Men Siri är här nu, så jag ska fota nu istället.



Bild från sportlovet. Jag satt och väntade i bilen när pappa handlade något.




Ute


Tagen gör några dagar sedan när solen kikade fram.

Hej!

Vilket härligt väder det är idag! +9 grader och sol!
Jag har varit med mamma och lillasyster i Sickla köpkvarter en liten stund i förmiddags. Olivia skulle handla lite kläder till ett kalas som hon ska på imorgon.
Idag blev det årets första lunch utomhus, grillad korv och saft.

Nu tänkte jag gå ut med kameran och fota lite. Det låter väll bra? Bilder får ni se lite senare.

Update; Det visade sig att batteriet var rätt dött, så nu har jag satt den på laddning. Då är det väll bara att vänta.



Jag blev lite sugen på



polkagrisar nu. Kanske det blir lördagens godis? Det återstår att de!

Godnatt!


Skuggkysst


Jag har läst de två första, Törst och Fruset blod. Nu väntar jag med höga förväntningar på tredje delen, Skuggkysst!
De två första böckerna var superbra. Jag har tänkt att läsa dem på engelska också, ett av mina mål i engelskan är ju att läsa bösker på engelska utanför skolan också. Så varför inte liksom?
När mamma kommer hem ska jag prata med henne och se om hon kan köpa dem åt mig, annars får jag gå efter skolan någon dag. Måste ha sista delen!
 
Är det någon av er som har läst någon av böckerna? Ni måste göra det om inte!




43 things a girl wished her boyfriend knew



(Från facebook)

#1 When you break her heart, the pain never really goes away.

#2 When she misses you, she's hurting inside.

#3 When she says it's over, she still wants you to be hers.

#4 When she walks away from you mad, follow her.

#5 When she stares at your mouth, kiss her.

#6 When she pushes or hits you, grab her tight & don't let her go.

#7 When she starts cursing at you, kiss her and tell her you love her.

#8 When she ignores you, give her your attention.

#9 When she pulls away, pull her back.

#10 When you see her at her worst, tell her she's beautiful and when a girl says shes ugly then she wants u to say ur beautiful or pretty back'

#11 When you see her crying, just hold her and don't say a word.

#12 When you see her walking, sneak up and hug her waist from behind.

#13 When she's scared, protect her.

#14 When she lays her head on your shoulder, tilt her head up and kiss her.

#15 When she steals your favourite jacket, let her keep it and sleep with it for a night.

#16 When she teases you, tease her back and make her laugh.

#17 When she doesn't answer for a long time, reassure her that everything is okay.

#18 When she looks at you with doubt, back yourself up with the truth.

#19 When she says that she likes you, she really does more than you could understand.

#20 When she grabs your hands, hold hers and play with her fingers.

#21 When she bumps into you, bump into her back and make her laugh.

#22 When she tells you a secret, keep it safe and untold.

#23 When she looks at you in your eyes, don’t look away until she does.

#24 Stay on the phone with her even if she’s not saying anything.

#25 Don't let her have the last word.

#26 Don't call her hot, but gorgeous or beautiful is so much better.

#27 Say you love her more than she could ever love you.

#28 Argue that she is the best girl ever.

#29 When she's mad, hug her tight and don't let go.

#30 When she says she's OK, don’t believe it, talk to
her about it, because 10 yrs later she'll still remember it.

#31 Call her at 12:00am on special occasions to tell her you love her.

#32 Call her before you sleep and after you wake up.

#33 Treat her like she's all that matters to you.

#34 Don't ignore her when she's out with you and your friends.

#35 Stay up all night with her when she's sick.

#36 Watch her favorite movie with her or her favorite show even if you think its stupid.

#37 Let her into your world.

#38 Let her wear your clothes.

#39 When she's bored and sad, hang out with her

#40 Let her know she's important.

#41 Kiss her in the pouring rain.

#42 When she runs up at you crying, the first thing you say is; "Who's ass am I kicking today baby?"

#43 After she reads this, she hopes one day you'd read it too.



Mina måsten i vår och sommar



Titta vad mycket fint det finns i H&M katalogen! Den vita klänningen, jeans shortsen, jackan och den blommiga klänningen måste befinna sig hemma hos mig tills våren och sommaren! Och så är det ju H&M också, ALLTID bra priser!

Just nu sitter jag och lyssnar på Eric Saades låt Sleepless, den är faktiskt bra. =)






Hej från mig här i skolan





Tänkte bara medela er om att jag nu är i skolan. Inte helt frisk än så jag deltog inte på idrotten.

Bilden ovan är tagen när jag var i Sälen, min lillebror skulle fylla på chipsskålen och jag höll i kameran. Så kan det gå då.....

Nä, nu måste jag återgå till verkligheten - skolan. Vi ska få våra prov som vi gjorde i fredags. Jag var ju sjuk då och då är man väll inte helt pigg i huvudet... Så, wish me luck!



Glee the music



Bara för att jag hade tänkt att göra det lite roligare så funkar inte den där länknings grejen, så ni får länken här istället: Glee Cast – Glee: The Music

Jag vill se de nya Glee avsnitten nu! Hoppas att de börjar sända dem snart!





Miss my friends!






Saknar mina vänner nu! Men, imorgon kommer jag tillbaka till skolan! Fast jag måste hem sen när vi slutat, jag är inte helt frisk än :( That sucks!

Åå vet ni vad? Min kompis Ellen kommer till Sverige vecka 16! Hoppas att vi kan träffas då, annars ses vi ju någon gång 6-11 maj!


Superfin bild på Ellen!  <------------ See you in Paris ! <3





Tråkigt

Hej på er.
Det är sämst att vara sjuk. Jag har gjort typ allt man kan, kollat på tv och film, suttit vid datorn och läst alla mina vänners bloggar ( nu vet ni varför ni har så många sidvisningar... ). Nu sitter jag här vid datorn igen och lyssnar på musik.
Jag har lust att baka något men vi har ingen mjölk hemma och jag vet inte om jag får. Ska ringa mamma om det och fråga när hon kommer hem :)

Kan ni inte ge mig några tips på vad jag kan göra? :) Det är inte så mycket kvar av dagen, men om jag möjligtvis skulle behöva vara hemma imorgon också?




Nu kan jag inte vänta längre!




Ni som tyckte att eclipse trailern inte var sådär jätte bra kan kolla detta! Massa sneak peaks om vad som kommer att hända i filmen!
Jag vill se den nu!

 


Manboy - Eric Saade

You’ve got the looks, you’ve got the beauty inside
You’ve got the looks, that money can’t buy
You want to live like all the stars on TV
You wanna love with someone like me

Give me love, give me love and don’t go
Give me love, give me, give me lo-o-ove

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here
Manboy, manboy, you can call me manboy
Oh oh oh oh, manboy

You’re gonna see, you’re gonna know what I mean
‘Cause I am more than you believe
I know they’re strong, the feelings I have for you
I know they’re strong, I’ll show they are true

Give me love, give me love and don’t go
Give me love, give me, give me lo-o-ove

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here (angels here, no)
Manboy, manboy, you can call me manboy
Oh oh oh oh, manboy

(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
Oh-ho

Manboy, manboy, you can call me manboy (oh-o o-ho)
Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here
Manboy, manboy (manboy, manboy)
You can call me man, boy
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
Ooh!




Keep On Walking - Salem Al Fakir

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark it’s hard to see
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do, just let the light guide me through

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking





This Is My Life - Anna Bergendahl (lyrics)

I go down the beaten track, along the river with an empty bag
At the end she said to me: “Why are you here with the autumn leaves?”

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I’m done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul
Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win; I don’t wanna lose
I don’t wanna play; I just wanna remember, oh I’m my name

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

(‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend




Saknar dig!




♥ Hoppas att vi kan göra nåt i veckan när jag blivit frisk! ♥


Sommar sommar sommar








Slänger in en dagens outfit också



Linne - Gina Tricot
Kofta - H&M
Kjol - Esprit
Strumpbyxor - H&M


Grattis Anna!

Vem hade rätt? Jo jag!

Nu tar vi hem Eurovision Song Contest! Eller ialla fall topp 10!



God natt på er! Nu ska jag försöka krya på mig så gott det går!


Give me summer!

♥ Ge mig sommar nu! Den här bilden är tagen på stranden i Brighton sommaren 2009, som för övrigt var en av det bästa sommrarna jag haft! =) + alla då jag och min familj varit i Frankrike några veckor! Det är exakt 90 dagar kvar till sommarlovet börjar! Det längar vi till! ♥


Piffa till din varmchoklad!



♥ Gör såhär:

1. Häll upp lagom mycket mjölk i en mugg.

2. Häll i oboy. Ca 3 tsk.

3. Häll i kanel. Ca 1 tsk.

4. Blanda!
5. Värm tills den blir lagom varm!

Njut sedan av din goda choklad! ♥







Eric och Anna

   

♥ För er som har spotify, klicka på respektive bild för att lyssna på låten! ♥


Colours



♥ Bilden är tagen i Sälen. Jag tycker att den blev riktigt fin faktiskt! Eller vad tycker ni? =)

Idag är det final i melodifestivalen. Man undrar ju vem som kommer att vinna. Själv håller jag på Anna Bergendahl och Erik Saade. Två helt olika med bra låtar! Vem tror ni vinner?


Petville

♥ Någon annan än jag som spelar Petville på facebook? Så fort man börjat med ett spel där så är man fast. Som Farmville. Jag ville bara prova och sen måste man ju gå in igen för att inte växterna ska dö. Fast jag tog en liten paus med det men nu är jag fast igen!

Nu har jag laddat upp massa bilder så ni ska få se snart! ♥

Penguin


♥ Hoppas att det är okej att jag lånar bilden Stephanie! Visst är den lite rolig? ♥



Söta små hundar



♥ Gjorde ett till collage med hundar. Stackars den lilla som hålls upp i ett korvbröd! Det är ju en valp, men ändå. Lite söt var han ju... =) ♥


Söta katter



♥ Söta va. Vänster högst upp är min favorit! Ögonen är så otroligt söta! ♥


Söta cupcakes



♥ Jag hade inget vettigt för mig och ville uppdatera bloggen så jag gick in på google och började leta bilder på söta cupcakes. Åvan ser ni vad jag hittade. =) Den överst till höger har faktiskt riktiga diamanter på sig! Lite roligt! Den är nog väldigt dyr. Hittade denna också, en klänning där kjolen är gjord av cupcakes! ♥




Du är så välkommen helgen!

Äntligen helg!
Denna vecka har gått jätte fort ju. Det känns inte som att det var en hel vecka sen sportlovet och jag var i Trysil och åkte skidor. Det possitiva är att det nu bara är 3 veckor kvar till påsklovet! !Yeey, vi längtar!
Å vet ni vad? Biljetter till Paris är nu köpta! 6-11 maj åker jag och mamma dit! Det ska bli så kul!




Eiffeltornet! Det kommer ni få se bilder på tagna av mig :) ( bild från google.se )


Btw, dom skottar taken på skolan nu så jag tror att vi blir tvungna att komma hit på måndag också! Hehe


Snöras!

Vi tjejer sitter här utanför v13 och nyss kom killarna in och sa att taket i glaskorridoren håller på att rasa in. Jag trodde inte på dem till en början, för de brukar luras. Men denna gång var det sant! 
Det har rasat in snö i skolan så dem var tvungna att stänga av glaskorridoren, det är huvudkorridoren i skolan som man måste gå i för att komma till alla olika klassrum! Läskigt! Så nu måste vi använda nödutgångarna för att komma till klassrummen... Kallt!
Stackars dem som har sina skåp där, och dem som lagt sina datorer i datorskåpen. Hoppas dem hinner fixa allt tills på måndag.





Jag tror att jag blivit sjuk :(



♥ Min lillasyster är sjuk så hon kanske smittat mig... Jag är jätte förkyld och har ont i både halsen och i huvudet. Och sen är man ju tröttare än man brukar va också. Bara jag blir frisk tills på måndag så är det okej. Eller jag vill inte va sjuk, för jag ska ju va med bästvän imorgon! ♥



Chattar med denna underbara tjej:



♥ Chattar med bästis, alltif lika trevligt <3 Men nu måste jag tyvärr stänga av datorn. Ses imorgon igen! Fredag = prov och läxförhör... Får väll hoppas på att jag pluggat tillräckligt då... =) ♥


I've got a problem...





bloglovin 







♥ Jag håller på att fixa lite småsaker på bloggen, lägger in en ny rss ikon och en bloglovin ikon. Men problemet är att jag bara kan ha en utav dem samtidigt! Hur kan man ha båda samtidigt? Någon som vill hjälpa mig med detta? Det vore jätte snällt !


The Twilight Saga: Eclipse trailer



♥ Trailern till Eclipse har nu kommit! Längtar så tills den kommer ut på bio den 30 juni! Hoppas bara att jag är hemma då. =) ♥



I brist på annat


Lycklighets-testet



[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[  ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Bra att veta =)


Grey's Anatomy snart!



♥ Om några minuter börjar Grey's Anatomy igen! Ska ni kolla? Jag ska! Den är jätte bra! Måste gå nu så att jag inte missar något. =) ♥


♥ Orange ♥



♥ Ännu en bild på tulpaner... Ni måste ge mig förslag, annars har jag typ 20 bilder till på tulpaner att lägga upp! Min kreativitet är väll inte den bästa just nu. Men EN idé har jag som jag tänkte fota när jag kommer hem.
No pluggandet är klart för idag, nu är det bara lite franska och engelska kvar! Duktig jag är. =) ♥


Mormorbröd



♥ Inte så ny bild, men den är bättre än ingen. =) Min mormor hade bakat glutenfritt bröd till mig. Jätte snällt! Sitter i skolan, jag har bara en lektion kvar och sen måste jag plugga till so och no prov. Tråkigt! ♥


Io non sono Hai paura, Stupid adesso? Idiota

Jag är inte dum, är du rädd nu? Idiot.


Haha, så bra! Från fashionstars twitter!



Godmorgon!



♥ Godmorgon! 
Blå himmel och sol. Vem blir inte glad när man vaknar upp och ser det när man kikar ut genom fönstret? =) Nää, nu är det dags att stänga av datorn och gå ner och äta frukost. ♥


Sötis

          

♥ Det här är min syn varje gång jag kollar mobilen. Söt som bara den! ♥



My life right now...



♥ Mitt liv består just nu av engelska läxor och twitter. Vi fick typ hur mycket som helst och så säger hon att det ska vara klart på onsdag! Man får jobba på lektionerna också, bra tänkte jag. Och sen säger hon att tisdagens lektion är inställd. Hmm. Jag kommer inte kunna göra så mycket imorgon så jag får väll fortsätta nu då... Wish me luck!
Jag jobbar mycket bättre när jag lyssnar på upp piggande musik. Här är min läx-spellista!♥


En bild på mig



♥ Bilden är tagen igår. Jag tycker själv att jag inte blir bra på bild, men denna är faktiskt helt ok!

Nu är det middag! ♥




Rosavit



♥ Hej!

Jag hade redan skrivit en långt inlägg och sen så försvinner det! Gud så irriterande!

Men jag får försöka sammanfatta det lite.

Till och börja med så är bilden i detta inlägget en av mina favoriter!
Och sen vill jag att NI ska ge förslag på vad jag ska fota! Inget oseriöst tack! Jag har lite idétorka....  ♥
Jag hoppas på mycket förslag!


Nu måste jag gå!


Jag är tillbaka!

Tillbaka efter en vecka i Sälen!

Jag har haft det jätte bra. Åkt massor med skidor och bastat. Har även gått runt med en inflammation i tån... Det var inte så skönt kan jag lova. Jag kunde knappt gå i början av veckan. Men det gick att åka skidor som tur var! Har ingen aning om vad som hände faktiskt.
I början av veckan var det väldigt blåsigt, men vinden avtog och sista delen av veckan hade vi fint och soligt väder! Vi var även en dag i Trysil. Jätte fina backar och massor av soool!

Fyller ut inlägget med en bild från en kväll i Sälen.




RSS 2.0